ItemShop McLista Minecraft-List

Tryb Wyświetlania Tryb drzewa | Tryb normalny
MineCraft bez Lagow :D


Offline Ender_dragonn saat29-09-2017, 00:28:37 AM,
Post: #1
Wielki Gracz VC/XPC
VIP Liczba postów: 563
Liczba wątków: 105
Dołączył: Lip 2016
Reputacja: 35
Witam, przedstawie wam Poradnik do Gry MineCraft.

Macie malo FPS w minecrafcie?

Zainstalujcie OptiFine ( na wybrana wersje )

wtedy wyciagacie na pulpit plik OptiFine i klikacie na niego 2 razy.

Wtedy jest takie okienko i klikacie install. ( pamietajcie musicie miec wylaczonego mc )

Wtedy juz masz w versions to Smile

Poprostu zmieniasz wersje i pisze np. wersja 1.8.9 OptiFine. Albo jakas inna wersja Smile

Jakies pytania? Pisz mi na Priv. albo tutaj Smile
Discord: Entrez#7339
GG: 63856100

Ostatnia Repka (+): Dokcentusek
Strona WWW Znajdź wszystkie posty użytkownikaZnajdź
Offline jasjajsdsjas saat25-10-2017, 23:30:04 PM,
Post: #2
Nowicjusz
Użytkownik Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Dołączył: Paż 2017
Reputacja: 0
bes kitu dziala
Znajdź wszystkie posty użytkownikaZnajdź
Offline LadyCentus saat27-04-2018, 18:10:04 PM,
Post: #3
Avicii [*]
*
Użytkownik Liczba postów: 60
Liczba wątków: 25
Dołączył: Paż 2017
Reputacja: 0
Moje pytanie : WTEDY czm tego tak duzo
Reputacje 1/15 Każda się liczy!


Znajdź wszystkie posty użytkownikaZnajdź
Offline piorun saat30-04-2018, 11:51:05 AM,
Post: #4
Administrator
*******
Administrator Liczba postów: 1,330
Liczba wątków: 127
Dołączył: Maj 2016
Reputacja: 170
Aby poprawić problem z lagami również polecam dodać więcej RAMU do swojego Launchera MC. Przekażnie jest ustawione na 512MB bądź 1GB. W moim przypadku mam ustawione 2GB RAM.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[Obrazek: 282nwja.png]
Strona WWW Znajdź wszystkie posty użytkownikaZnajdź
Offline koloseum123 saat27-05-2018, 21:21:09 PM,
Post: #5
Amator
Użytkownik Liczba postów: 33
Liczba wątków: 9
Dołączył: Lip 2017
Reputacja: 3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2018, 21:22:15 PM przez koloseum123.)
Najlepiej ustawić jest 50% tego co masz w kompie Smile. Ja mam 4Gb w kompie i w mc mam ustawione 2Gb i działa płynnie, Nigdy czysty minecraft bez modów nie będzie zabierał 2Gb max 1Gb Smile Ja mam ustawione 2gb a zabiera mi max 1Gb i 3Gb mam i tak i tak wolnego Big Grin

P.S Dodam, że ja gram bez texturpacka i bez Shaderów Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownikaZnajdź
Offline Ender_dragonn saat29-05-2018, 19:49:49 PM,
Post: #6
Wielki Gracz VC/XPC
VIP Liczba postów: 563
Liczba wątków: 105
Dołączył: Lip 2016
Reputacja: 35
LadyCentrus napisał(a):Moje pytanie : WTEDY czm tego tak duzo

Nie pomyslalem o tym.

Watek i tak juz stary, ale go ulepsze.
Discord: Entrez#7339
GG: 63856100

Ostatnia Repka (+): Dokcentusek
Strona WWW Znajdź wszystkie posty użytkownikaZnajdź
Offline Dokcentusek saat09-06-2018, 00:29:23 AM,
Post: #7
Stały Bywalec
*
Użytkownik Liczba postów: 116
Liczba wątków: 39
Dołączył: Cze 2018
Reputacja: 13
Super działa
Discord: Dokumentus#9677
Skype: Dokcentus VictoryCraft
Strona WWW Znajdź wszystkie posty użytkownikaZnajdź




Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości